Kleding XXL

T-Shirts: Extra lang graag! 

Deel artikel

Door het steeds groter worden van de doelgroep “lange mannen” in Nederland is er ook een grote behoefte aan T-shirts: Extra lang! Echter zijn de “gewone” kledingwinkels nog steeds niet echt ingesteld op onze Nederlandse lange mannen. Een T-shirt bij een normale kledingwinkel zal voor een lange man dan ook al snel te kort zijn. Daarom heeft ShirtsofCotton een speciale categorie op hun website gemaakt met alleen maar T-Shirts: Extra lang!

T-shirts: Extra lang in alle pasvormen en modellen

In de categorie T-shirts: Extra lang op de website van ShirtsofCotton vind je niet alleen de standaard witte T-shirts met ronde hals. Er staan namelijk ook andere kleuren T-shirts op en ook T-shirts met een V-hals bijvoorbeeld. Maar welk model je ook kiest het uiteindelijke resultaat blijft hetzelfde bij al deze T-shirts: Nooit geen te korte T-shirts meer!

Dat betekend dat de T-shirts: Extra lang ook niet mogen krimpen in de was. Want anders worden ze alsnog te kort. Daarom heeft ShirtsofCotton het katoen waar de T-shirts: Extra lang van gemaakt zijn al voorgewassen en voorgekrompen. Je kunt ze dus met een gerust hart, wel op de juiste temperatuur, in de wasmachine doen. Als je ervoor kiest om je T-shirts: Extra lang ook in de wasdroger te doen dan kun je deze het beste binnenste buiten draaien. Dit voorkomt dat je mooie shirt gaat pillen.

Koop je T-shirts: Extra lang bij ShirtsofCotton

Als je op zoek bent naar T-shirts: Extra lang van een goede kwaliteit en veel draagcomfort, koop je T-shirts dan in de webshop van ShirtsofCotton.com. Deze T-shirts zijn namelijk niet alleen extra lang maar zijn ook gemaakt van de beste katoensoort. Een katoensoort die sterk en toch zacht en dun is. Daarnaast hebben de T-shirts: Extra lang van ShirtsofCotton dubbele stiknaden voor extra stevigheid maar is dit met een zeer zacht garen gedaan waardoor de stiksels niet irriteren op de huid. Als je eenmaal de T-Shirts: Extra lang van ShirtsofCotton hebt geprobeerd wil je ongetwijfeld nooit meer een ander shirt hebben.

Gerelateerd nieuws

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het