Kleding XXL

Waarom een bed & breakfast vaak wordt geboekt

Deel artikel

Leuk huisjeNaast dat een B&B meestal heel netjes en schoon is, zijn er meerdere voordelen van het overnachten in een bed & breakfast. U kunt hieronder lezen wat de voornaamste voordelen zijn van het overnachten in een B&B tijdens uw stedentrip in Barcelona.

De rust

Een bed & breakfast heeft niet zoveel kamers als een hotel. Het aantal verhuurde kamers verschilt per bed & breakfast. Er zijn B&B’s die maar één kamer verhuren, maar er zijn ook B&B’s die meerdere kamers verhuren. Het is in een B&B rustig en u zult niet veel last hebben van andere gasten. Veel mensen vinden dit een groot pluspunt en kiezen daarom eerder voor een B&B. Houdt u juist van gezelligheid en mensen leren kennen dan is een hostel een betere accommodatie voor u.

Goedkoper

De prijs van een overnachting in een bed & breakfast is ook een groot voordeel. Voor een kamer in een B&B betaalt u minder dan voor een kamer in een hotel. Wilt u veel van Barcelona zien tijdens uw stedentrip en gaat u alleen naar de accommodatie om te overnachten, dan is het zonde als u veel heeft betaald voor een dure hotelkamer.

Persoonlijke service

In een bed & breakfast is er vaak een persoonlijke service. U wordt door dezelfde personen geholpen en het is persoonlijker dan in een hotel. U krijgt in een B&B ook vaak persoonlijke benadering van de eigenaren, vooral als u in het huis van de eigenaren verblijft. Het verschilt wel in welk soort B&B u verblijft maar vaak is een B&B heel persoonlijk.

Locatie

De locatie van de B&B ’s ligt vaak erg gunstig gelegen. Veel B&B’s liggen op maximaal 20 minuten van het centrum vandaan. Het openbaar vervoer in Barcelona is ook goed geregeld dus u kunt altijd met het openbaar vervoer naar het centrum gaan vanaf uw B&B. Er zijn zelfs B&B’s die op twee minuten lopen van het centrum liggen of in het centrum zelf liggen. De perfecte locatie voor een stedentrip Barcelona!

Gerelateerd nieuws

Trends

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het

Bikini
Trends

De leukste bikinitrends in 2018

Het is misschien nog ietwat vroeg maar de zomer staat voor je het weet al voor de deur, dat betekend zoeken naar een nieuwe bikini.