Waarom een bed & breakfast vaak wordt geboekt

Leuk huisjeNaast dat een B&B meestal heel netjes en schoon is, zijn er meerdere voordelen van het overnachten in een bed & breakfast. U kunt hieronder lezen wat de voornaamste voordelen zijn van het overnachten in een B&B tijdens uw stedentrip in Barcelona.

De rust

Een bed & breakfast heeft niet zoveel kamers als een hotel. Het aantal verhuurde kamers verschilt per bed & breakfast. Er zijn B&B’s die maar één kamer verhuren, maar er zijn ook B&B’s die meerdere kamers verhuren. Het is in een B&B rustig en u zult niet veel last hebben van andere gasten. Veel mensen vinden dit een groot pluspunt en kiezen daarom eerder voor een B&B. Houdt u juist van gezelligheid en mensen leren kennen dan is een hostel een betere accommodatie voor u.

Goedkoper

De prijs van een overnachting in een bed & breakfast is ook een groot voordeel. Voor een kamer in een B&B betaalt u minder dan voor een kamer in een hotel. Wilt u veel van Barcelona zien tijdens uw stedentrip en gaat u alleen naar de accommodatie om te overnachten, dan is het zonde als u veel heeft betaald voor een dure hotelkamer.

Persoonlijke service

In een bed & breakfast is er vaak een persoonlijke service. U wordt door dezelfde personen geholpen en het is persoonlijker dan in een hotel. U krijgt in een B&B ook vaak persoonlijke benadering van de eigenaren, vooral als u in het huis van de eigenaren verblijft. Het verschilt wel in welk soort B&B u verblijft maar vaak is een B&B heel persoonlijk.

Locatie

De locatie van de B&B ’s ligt vaak erg gunstig gelegen. Veel B&B’s liggen op maximaal 20 minuten van het centrum vandaan. Het openbaar vervoer in Barcelona is ook goed geregeld dus u kunt altijd met het openbaar vervoer naar het centrum gaan vanaf uw B&B. Er zijn zelfs B&B’s die op twee minuten lopen van het centrum liggen of in het centrum zelf liggen. De perfecte locatie voor een stedentrip Barcelona!