Kleding XXL

De overhemden bij Heerenzaak.nl

Deel artikel

In Amsterdam op de Maasstraat 89 vind je de herenmodezaak Heerenzaak.nl. Heerenzaak.nl is de overhemdenspecialist van Nederland. Je kunt er als man terecht voor een deskundig mode en maat advies. Hou je niet van winkelen en koop je jouw herenkleding liever online? Ook dan ben je beland op het juiste adres want in de online shop van Heerenzaak.nl kun je op je gemak vanuit een luie positie op de bank jouw kleding shoppen. Alle heren overhemden zijn direct leverbaar uit voorraad. In de online winkel van Heerenzaak.nl vind je overhemden van ruim 80 verschillende merken zoals Profuomo, Circle of Gentlemen en Jacques Britt. In de fysieke winkel zijn de mooiste overhemden uit alle verschillende collecties te verkrijgen.

Voor iedere man het perfecte overhemd

Omdat niet één man dezelfde lichaamsbouw heeft is het noodzaak om een overhemd in meerdere pasvormen te ontwikkelen. Wij bij Heerenzaak.nl willen voor iedere man het perfecte overhemd kunnen leveren en daarom bieden we ook 6 verschillende pasvormen aan:

  • Comfort fit: Een recht model overhemd, dat vaak rondom de buikomvang wat groter is dan de borstomvang.
  • Regular fit: Een enigszins getailleerd model overhemd, maar nog steeds redelijk recht.
  • Modern fit: Dit is een licht getailleerd overhemd.
  • Tailored fit: Dit is een overhemd dat tussen licht en sterk getailleerd in valt.
  • Slim fit: Een overhemd dat sterk getailleerd is.
  • Super slim fit: Een overhemd dat zeer sterk getailleerd is.

Wist je dat….

Wist je dat in 1818 het overhemd pas vorm kreeg terwijl het eerste overhemd al gemaakt werd in de middeleeuwen? Om het overhemd te moderniseren werd deze voorzien van schouderstukken en een langere achterkant. De knooplijst met knopen aan de voorzijde werd pas gemaakt rond 1871. Het huidige overhemd zoals we dat nu kennen is in de 20e eeuw ontwikkeld. In de 21e eeuw kwam het eerste getailleerde overhemd pas op de markt!

Gerelateerd nieuws

Trends

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het