Kleding XXL

3 x de leukste kinderkleding merken

Deel artikel

Kinderen kunnen soms best wel eigenwijs zijn wanneer het aankomt op kleding. Ze willen graag zelf mee beslissen en zijn lang niet altijd even blij met de kleding die jij voor ze hebt uitgekozen. Het kopen van de juiste kinderkleding is daarom soms best lastig. Want waar koop je nou echt kleding waar zowel jij als de kinderen een goed gevoel bij hebben?  Wij hebben wat leuke tips voor je!

Vingino

Als je regelmatig shopt voor kinderkleding dat is het merk vingino je vast niet ontgaan. Vingino is namelijk een bekend kinderkleding merk van Hollandse bodem. Wat begon als een denim-only bedrijf is snel uitgegroeid tot een veelzijdig wereldwijd merk voor baby, kind en tieners. Dit merk richt zich vooral op stoere kleding. Spijkerbroeken en spijkerjasjes spelen daarbij een hoofdrol. Het merk herken je aan de stoere uitstraling van de kleding, vaak gepaard met stoere prints of verrassende kleuren combinaties. Perfect voor kinderen die niet bang zijn om op te vallen!

B Nosy

B Nosy klinkt je misschien wat minder bekend in de oren, het merk is redelijk nieuw en kun je vooral online vinden.  B Nosy is een merk dat vooral streeft naar comfortabele kleding voor kinderen. Maar comfortabele kleding hoeft zeker niet saai te zijn, en dat bewijst B.Nosy met collecties vol met stoere prints, speelse motieven en felle kleuren. Dit merk richt zich op kinderen van 2 tot en met 14 jaar oud. Het merk is vooral geliefd door goede en hoogstaande materialen voor een leuk prijsje.

Small Rags

Het laatste kinderkledingmerk die we aan je willen voorstellen is Small Rags. Een merk dat in 1015 werd opgericht in Denemarken. Dit merk staat bekend om de urban stijl die zij weten te creëren voor kinderen tot en met ongeveer 12 jaar. Het merk omschrijft de kleding zelf als comfortabel, hip en en voorzien van stoere wassingen.  In elke collectie vind je diverse “handmade” items zoals comfortabele sweaters, rokjes, sweatbroekjes, longsleeves en playsuits.

Gerelateerd nieuws

Trends

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het