Kleding XXL

Stoere babykleding aanschaffen

Deel artikel

Je wordt binnenkort ouders? Uw zoon of dochter is op komst? Dan heb je vast wel al stoere babykleding in huis gehaald, want dat is vaak het eerste dat aanstaande ouders doen. En eigenlijk is het aanschaffen van stoere babykleding overbodig, want wat krijg je straks nog veel van mensen die uw baby komen bekijken. Eigenlijk kun je als ouders veel beter hippe babykleding kopen in de al wat grotere maten, want daar heb je veel meer aan. Je krijgt vaak zoveel kleding cadeau, dat je zoon of dochter het gros nooit zal dragen.

Functioneel en veel minder functioneel

Wat is er een stoere babykleding verkrijgbaar tegenwoordig. Ook baby’s kunnen zich al modebewust laten kleden, al zullen ze daar zelf niets van meekrijgen. Stoere babykleding boy en hippe babykleding newborn, je vindt het overal. Te kust en te keur en in alle kleuren van de regenboog. Van de bekende merken en merkloos. Functioneel en veel minder functioneel. Functionaliteit is minstens zo belangrijk voor babykleding dan of er een shirtje in moderne kleuren of van een merk gedragen wordt. In de eerste levensfase van je kind draait alles om comfort en gemak. Bovendien wil je zoon of dochter de wereld stukje voor stukje ontdekken en dat gaat nou eenmaal alleen in kleding die lekker zit. Koop kleding bij voorkeur een maat te groot, want de wereld ontdekken in een te strak broekje of truitje? Daar doe je de kleine geen plezier meer.

Geen echte knopen maar liever drukknopen

Het is logisch dat je als ouders graag stoere babykleding koopt. Je wilt dat je zoon of dochter vanaf de geboorte mooi gekleed gaat en meteen de show steelt. Maar wees gerust, dat doet je zoon of dochter ook wel als ie een keer geen stoere babykleding draagt hoor. Liever laat je je baby heerlijk comfortabel draaien en woelen in een te ruim zittend pak, dan het strakke van een bekend merk.  Koop je schattige babykleding, koppel dit dan ook functionaliteit. En dat kan best. Kies dus nadrukkelijk voor gemak, iets waar je als ouder zelf ook iets aan hebt. Je kind moet straks diverse keren per dag een schone luier, wat is het dan een genot dat je het broekje van je baby gemakkelijk even uittrekt. Probeer verder geen kleding te kopen met echte knopen, maar kies voor drukknopen. Koop liever kleding met klittenband, ook erg gemakkelijk voor zowel jou als voor je grote trots.

Voorkom allergische reacties

Heb je stoere babykleding gekocht? Was het dan eerst uit voor je het je baby aandoet. Zo voorkom je allergische reacties.  Vermijd bovendien brandbaar materiaal in de kleding en koop ook geen kleding met een capuchon. Dat ligt gewoon niet lekker, zo’n rare bult in de nek. Uiteraard kies je kleding die gemakkelijk te wassen is, van badstof of katoen dus. Want reken er maar op dat de babykleding nogal eens gewassen moet worden. Oh ja, een pyjama is eerst nog niet nodig. In eerste instantie heeft je kind geen verschil tussen dag en nacht. Een slaapzakje volstaat dus.

Gerelateerd nieuws

Trends

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het