Kleding XXL

Casual op het werk

Deel artikel

De mooie dagen breken weer aan. Heb jij met het mooie weer ook zo een moeite om te kiezen wat je op werk aan moet doen? Voor de meeste vrouwen is dit ook een issue. Je wilt comfortabel zijn met het mooie weer maar het moet niet te warm zijn. Het moet ook niet te bloot zijn maar wel zakelijk. Wij hebben uitgezocht hoe jij met dit mooie weer er toch zakelijk uitziet in een comfortabele outfit.

Wat belangrijk is om de cultuur van het bedrijf waar je werkt altijd mee te nemen. Elk bedrijf is anders en opereert in verschillende omgevingen. Vaak zie je aan de hand van communicatie uitingen wat de cultuur binnen een organisatie is. Het is daarom belangrijk om binnen een door jou organisatie gewenste kledingstijl naar werk te komen. Het is echter wel aan jou om hiermee te spelen.

Verschillende soorten halslijnen zijn hier een voorbeeld van. Neem bijvoorbeeld de V-halslijn. Wanneer deze wordt gedragen is dit totaal geen probleem. Wanneer je echter een te diep uitgesneden V-halslijn neemt, kan dit een verkeerde boodschap afgeven aan je collega’s. Gelukkig bestaan hier wel ongeschreven regels voor. Een V-hals is te diep wanneer deze meer dan 10 centimeter onder je sleutelbeen komt. Ben je nu echt fan van V-halsen kijk dan bij Josh V. Zij hebben een fantastische kleding collectie voor de werkende vrouw.

Een spijkerbroek is een vaak geaccepteerde jeans op het werk. In de meeste branches dan. Bij het dragen van een jeans is het belangrijk om de juiste combinaties te maken. Hierdoor kan je jouw outfit professioneler laten overkomen. Door een jeans te combineren met bijvoorbeeld een blazer wordt je outfit professioneler. Dit is natuurlijk niet ideaal in de zomer. Daarom kan je een broek ook prima combineren met een blouse van dsquared deze zijn namelijk chique.  Hierdoor heb je toch een comfortabel outfit te pakken. Een korte broek is eigenlijk not done op werk en komt heel onprofessioneel over. Over een capri broek beginnen we niet eens meer. Voor de zomer kan een rok wel prima. Mits deze wel over de knieen komt.

Gerelateerd nieuws

Trends

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het