Kleding XXL

Mooie witte overhemden voor ieder moment!

Deel artikel

Iedereen heeft wel eens een gelegenheid waarbij u er netjes en verzorgd uit moet zien. Dat hoeft natuurlijk niet altijd een zakelijke afspraak te zijn. Witte overhemden zijn dan ideaal, om als basis kledingstuk in uw kleding garderobe te hebben. Hiermee kunt u keer op keer, mooie combinaties maken voor ieder moment!

Maak leuke combinaties met het zakelijke overhemd

Voor welke gelegenheid wilt u de Witte overhemden dragen? Dat is de vraag die u uzelf kunt stellen. Bij een zakelijke meeting, komt een klassiek overhemd mooi tot zijn recht. Hier zitten weinig details in verwerkt en is daarom goed te dragen onder een net colbertje. Vind u het toch wat saai, dan kunt u kiezen voor een leuk knoopje aan de onderzijde van de mouw of een werkje in de boord.

Creëer een sportieve look en ga voor casual

In uw vrije tijd, wilt u misschien wat anders uitstralen. Wat dacht u van een leuk borstzakje in een hippe kleur? Creëer een sportieve look met het combineren van een stoere spijkerbroek en draag Witte overhemden los over de broek voor een nonchalant effect. Tal van mogelijkheden die zeker te moeite waard zijn om eens uit te proberen.

Geniet langer van uw hagelwitte overhemd

Het mooie van Witte overhemden is, dat ze zo prachtig hagelwit zijn. Dat wilt u natuurlijk graag zo houden. Niemand vind het fijn om een overhemd te dragen dat smoezelig wit is. Daar kunt u eenvoudig zelf wat aan doen. Was uw overhemd op tijd. Dat wil zeggen, wacht niet te lang met wassen. Het vuil hecht zich dan sneller in de kleding en u krijgt het moeilijker schoon. Was uw overhemd op 40 of 60 graden met een speciaal wit wasmiddel. Voeg eventueel wat wasverzachter toe en uw Witte overhemden zien er weer hagelwit uit en ruiken heerlijk fris!

Gerelateerd nieuws

Trends

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het