Kleding XXL

Wat is een extra mouwlengte precies?

Deel artikel

Bij lange mannen met extra lange armen komt het nogal eens voor dat de mouwen tekort zijn. Het is erg vervelend als je kleding draagt die te kort is. Herkenbaar is vast en zeker de te weinig lengte in de rug of de te korte broekspijpen en/of ook de mouwen. Mouwlengte 7 is hier een oplossing voor. Het is een overhemd met een extra langere mouw. Daarnaast is het overhemd ook langer aan de onderkant dan de standaard overhemden. Bij het dragen van deze overhemden met Mouwlengte 7 blijven die dan ook mooi in de broek zitten. Wil je een trui over je overhemd dragen dan kun je de mouw van deze overhemden ook nog zien.

Een overhemd met de perfecte mouwlengte

Het belangrijkste aan een overhemd is dat het prettig en comfortabel draagt. Je kiest ’s ochtends een overhemd en de rest van de dag voel je je heerlijk en vol zelfvertrouwen. Je weet dat je je geen zorgen hoeft te maken over je overhemd. De juiste mouwlengte speelt hierbij een grote rol. Voor iedere man, het perfecte overhemd is belangrijk. Vandaar ook de verschillende mouwlengte:

  • De manchet dient op de knik van pols en hand te vallen.
  • Als je een overhemd draagt in combinatie met een pak of colbert dient de manchet van het overhemd altijd 1 à 2 cm onder het colbert uit te komen.
  • Er zijn ook meetinstructies waarop de juiste mouwlengte, pasvorm en maat kunt zien.

Jouw bijzondere gelegenheid in een smoking overhemd

Een prachtig en stijlvol smoking overhemd vind je bij mouwlengte7.com. Maak kennis met een prachtig smoking overhemd met vlinderboord of een overhemd met een dubbele manchet. Hiermee kom je uitstekend voor de dag bij een black-tie dresscode. Uiteraard hebben we ook een aanbod smoking overhemden met normale semi spread boord, maar wel met dubbele manchet om toch wat gekleder voor de dag te komen.

Gerelateerd nieuws

Trends

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het