Kleding XXL

Witte Lem Roger Dusty jethelm

Deel artikel

Voor al je onderdelen en accessoires voor jouw scooter of brommer kom je naar scooteronderdelenshop.com. Het zijn niet alleen de technische onderdelen die je hier vindt, maar ook diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld beschermende kleding en tal van helmen. Soms is het door het overweldigende aanbod lastig een keuze te maken en daar helpen we je dan ook graag mee uit de brand. Wanneer jij op zoek bent naar een witte helm die compact en veilig is en een unieke look heeft, waarmee je zeker weten op zal vallen, dan is deze Witte Roger Dusty jethelm van Lem een absolute aanrader. Deze helm is van alle gemakken voorzien en heeft bovendien een prachtige uitstraling.

Jethelm is zeer geliefd vanwege diverse voordelen

Een jethelm is voor veel scooterrijders erg interessant, omdat deze meestal goed in de buddyseat past. Hierdoor hoef je niet onnodig met jouw helm rond te lopen of deze aan een ketting vast te zetten met het risico dat je helm nat wordt wanneer het regent. De jethelm is over het algemeen wat lichter in het gewicht (bron), wat het dragen van deze helm erg prettig maakt. De fijne pasvorm, door onder andere de zachte voering van de helm maken deze helm tot een zeer geliefde helm. Deze Roger Dusty is daarnaast ook voorzien van een veiligheidssluiting en heeft een transparant vizier, waardoor je ook met minder weer en regen goed zicht blijft houden en geen last hebt van regen in je gezicht.

De looks van deze helm maken deze Roger Dusty uniek

De reden waarom de keuze vaak op deze variant van de Roger valt is de uitstraling van deze helm. De helm heeft een witte buitenschelp vol met kleine lichtbruine sterretjes die de helm een bijzondere en unieke look geven. De bruine kleur van de sterretjes komt terug in de kleur van de binnenvoering en de bruine rand die langs de contouren van de helm lopen. Het vizier is aan de helm bevestigd met een zilveren ronde knop die de helm een moderne look geeft. Door de lichte kleuren op deze helm past deze Roger Dusty zeer goed op witte- en lichtgekleurde scooters en brommers.

Gerelateerd nieuws

Trends

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het