Kleding XXL

De schoenen musthaves voor dit najaar

Deel artikel

Tijd om de shoppingqueen in jezelf weer wakker te maken

Ja hoor, je bent een vrouw en dat geeft je wel degelijk het recht om een veel te grote voorraad schoenen aan te kopen voor het nieuwe seizoen. Je hebt tenslotte verschillende outfits die allemaal vragen om bijpassende accessoires. Is manlief nog niet helemaal overtuigd om je zijn kredietkaart te bezorgen voor je geplande shoppinguitje? Onderstaande schoenen musthaves voor vrouwen geven je alvast het ideale excuus. Tenslotte zijn het exemplaren die niet in je kast mogen ontbreken en bovendien wil je wederhelft ook gewoon met jouw kunnen pronken tijdens een uitje.

Hoge laarzen
Wil je helemaal voorbereid zijn op de koude wintermaanden en je benen van de nodige warmte voorzien? Kies dan voor hoge laarzen. Liefst helemaal mee met de laatste mode hypes? Met een wit exemplaar en crocostructuur worden jouw benen de blikvanger op iedere gelegenheid.

Colourblock sneakers
Toegegeven; je hebt vast nog een aantal witte exemplaren in de kast staan. De witte sneakers waren immers niet weg te denken uit het straatbeeld. Maar wil je echt de laatste trends volgen dan vervang je ze best door een colourblock exemplaar.

Dierenprints
De luipaard- en pantermotiefjes hebben hun beste tijd gehad. Dit najaar maken ze plaats voor een aantal andere exotische dieren. Slangen- en krokodillenleder moeten daarom absoluut hun plaatsje krijgen in je nieuwe schoenencollectie.

Crocoleer
Nee hoor, we zijn geen dierenbeulen en vinden een goed uitziende nep lederexemplaar net zo fijn. Toch is dit een echte musthave als je echt helemaal mee wil zijn. We haalden het al even aan bij de hoge laarzen en komen graag nog even terug op de trend van het moment. Deze laarzen zijn ideaal voor het creëren van een klassieke, iets wat chiquere look. Je hoeft geen uitgesproken dieren print onder je voeten te schuiven om elegant voor de dag te komen. De textuur zorgt dan weer voor een wat spannendere look dan de doodgewone lederen exemplaren.

Platform boots
Het leven mag voor jou allemaal iets meer rock & roll zijn en je maakt dit statement graag kenbaar via je kledij? Goed nieuws! De platform boots blijven het prima doen. De liefhebbers van Dr. Martens doen nu allemaal spontaan een vreugdedansje. Veterlaarzen
Geïnspireerd op de stoerdere look van de platform boots, worden de veterlaarzen in het leven geroepen. Al kan je best verfijnd te werk gaan door te kiezen voor een victoriaans model. Met hun spitse punt en verfijnde hak moet je niet inboeten aan elegantie. Al neem je best wel een aantal minuten extra tijd om de vele centimeters aan veterwerk te strikken. Wil je meer informatie? Kom langs in de schoenenwinkel in Delft bij Xindi Schoenen.

Gerelateerd nieuws

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het