Kleding XXL

Een overhemd met Mouwlengte-7 voor de wat langere man!

Deel artikel

Iedere man is op zoek naar een overhemd wat goed past. Niet alleen de ruglengte is daarbij van belang, ook de mouwen mogen niet te kort zijn. Wij bieden u overhemden aan met een mouwlengte van langer dan 70 cm, genaamd Mouwlengte-7. Deze overhemden zijn 5 cm langer dan bij een basic overhemd, en hebben extra lengte aan de onderzijde. Aangepast aan het postuur van de lange man!

Verschillende soorten overhemden met allemaal Mouwlengte-7

Wij vinden het belangrijk, dat er voor de wat langere man genoeg keuze is. Geen man is gelijk en kleding is soms lastig te vinden. Daarom hebben wij verschillende soorten overhemden op de markt gebracht. Uni of effen, met een leuk patroon, gestreept en geruit, allemaal met de speciale Mouwlengte-7.  Er is volop keuze. Zo kunt u met een gerust hart bij ons shoppen als u wat langere armen hebt.

Kwaliteit die u van ons gewend bent!

Onze overhemden bestaan uit een prachtige kwaliteit. Wat u van ons gewend bent! De 100% katoen die verwerkt is in de stof, geeft het overhemd een luxe uitstraling en daarbij een mooie vorm. De Modern Fit zorgt voor de lichte getailleerde pasvorm wat zeer comfortabel draagt. Deze overhemden worden steeds populairder. Ze zitten wat strakker om het lichaam waardoor de contouren meer benadrukt worden en u er extra goed uitziet.

Geen gedoe meer met strijken

Wij proberen onze overhemden zoveel mogelijk strijkvrij te maken. Zeker bij het vaak wassen komt deze huishoudelijke taak regelmatig terug, en daar gaat veel tijd in zitten. De luchtige weving van katoen maakt het strijken gemakkelijker. De volledig non-iron (strijkvrije) overhemden met Mouwlengte-7, hebben een speciale kreukvrije behandeling ondergaan waardoor strijken helemaal niet meer nodig is. Zo heeft u gedurende de dag geen last van plooien in uw mooie overhemd en loopt u er altijd netjes bij!

Gerelateerd nieuws

Trends

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het