Kleding XXL

Nooit meer te korte mouwen met het Extra Mouwlengte overhemd!

Deel artikel

Het kan voor een man met langere armen een lastige klus zijn om een geschikt overhemd te vinden. Met een Extra Mouwlengte overhemd is dit probleem opgelost. U hoort het al aan de naam, deze overhemden zijn extra lang in de mouw en rug lengte. Dat wil zeggen, 5 cm meer mouwlengte dan bij een normaal overhemd. Aan de onderzijde is meer stof gebruikt zodat het overhemd goed in de broek blijft zitten. Prettig, voor als u langer bent dan 1.80 meter.

Een mooi overhemd naar u smaak

In ons assortiment zijn meerdere modellen opgenomen. Zodat wij u een Extra Mouwlengte overhemd kunnen aanbieden naar u smaak. Volop keuze in uni, effen, gestreepte of geruite modellen. Casual te dragen maar ook zeer geschikt voor een zakelijke afspraak. De overhemden zijn mooi afgewerkt met soms een klein detail. Bijvoorbeeld een leuk knoopje aan de onderzijde van de mouw, of een grappig borstzakje wat het geheel wat sportiever maakt.

Een goede pasvorm met de Modern Fit overhemden

Onze overhemden hebben een Modern Fit model. Dit betekent dat ze een licht getailleerde pasvorm hebben. Door het maken van een iets slanker gesneden rugpand, krijgt u deze moderne vorm in het Extra Mouwlengte overhemd. Ze sluiten mooi aan in de taille en het ziet er vlot uit. Daardoor lijkt het, of het overhemd voor u op maat is gemaakt. Dit geeft een verzorgde uitstraling en kleedt mooi af.

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit katoen

Katoen is van nature goed vocht opnemend, en heeft een luchtdoorlatend vermogen. Ideaal met wat warmer weer. Het Extra Mouwlengte overhemd is gemaakt van deze 100% fijne katoen kwaliteit. De goede pasvorm blijft behouden en is zeer comfortabel in het dragen. Het overhemd krimpt nauwelijks en kan prima meerdere malen gewassen worden. Daarnaast is katoen ook veel beter voor het milieu. Dus dat is mooi meegenomen!

Gerelateerd nieuws

Trends

Trends voor de toekomst

De kledingtrends veranderen constant. Maar wat zijn nou de trends voor de toekomst? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het milieu en met het